Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa |
Autor: |
Kochánek, Petr
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zabývá procesy a vlivy při zrání hovězího masa a vlivy dlouhého zrání, takzvaného staření na kvalitu masa. Další část je zaměřena, na rozdělení jednotlivých částí hovězího masa a využití zracích procesů pro výrobu pokrmů v české i zahranič-ní gastronomii a vlivu staření na kvalitu pokrmů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/37986
|
Datum:
|
2016-01-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
42829
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet