dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Machala, Filip
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:42:36Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:42:36Z |
|
dc.date.issued |
2016-01-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/37767
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá plněním spotřebního koše ve vybraných středních školách v Olomouckém kraji. V teoretické části je popsáno školní stravování a s tím související legislativa v České republice, výživová pyramida, charakteristika spotřebního koše a energetický a nutriční význam jednotlivých komodit spotřebního koše. V praktické části je obsažena analýza plnění jednotlivých komodit spotřebního koše ve vybraných středních školách Olomouckého kraje. |
|
dc.format |
76 s. (85 317 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Školní stravování
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
výživová pyramida
|
cs |
dc.subject |
spotřební koš
|
cs |
dc.subject |
potravinové komodity
|
cs |
dc.subject |
energetické a nutriční hodnoty
|
cs |
dc.subject |
výživa dospívajících dětí
|
cs |
dc.subject |
School meals
|
en |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
nutrition pyramid
|
en |
dc.subject |
basket
|
en |
dc.subject |
food commodities
|
en |
dc.subject |
energetic and nutri-tional values
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
adolescent children
|
en |
dc.title |
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy |
|
dc.title.alternative |
Fulfillment of the Consumer Basket and the Recommended Variety of Dietary |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2016-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the implementation of consumer basket in selected secondary schools of the Olomouc region. The theoretical part describes school meals and as well as related legislation in the Czech Republic, the nutritional pyramid, characteristic of the consumer basket and lastly energetic and nutritional importance of individual commodities that are part of the basket. In the practical part deals with analysis of performance of individual commodities which are contained in the consumer basket in selected middle schools of the Olomouc region. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
42504
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2016-05-06 |
|