Návrh na zlepšení stávající marketingové komunikace v Café XY
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Večerková, Martina
|
|
dc.contributor.author |
Brablíková, Dominika
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-20T23:36:23Z |
|
dc.date.available |
2016-11-20T23:36:23Z |
|
dc.date.issued |
2016-06-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/37253
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této bakalářské práce je vypracování návrhu na zlepšení stávající marketingové komunikace Café XY. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Pro dosažení jednotlivých cílů je popsán v teoretické části nejen marketing, ale také marketingový mix, marketingová komunikace, segmentace zákazníků a SWOT analýza. Praktická část obsahuje teorii aplikovanou na konkrétní firmu, tedy Café XY. V poslední části práce jsou navržena řešení, která mohou být pro firmu v budoucnu prospěšná. |
|
dc.format |
73 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketing
|
cs |
dc.subject |
produkt
|
cs |
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
Café XY
|
cs |
dc.subject |
firma
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
product
|
en |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
Café XY
|
en |
dc.subject |
company
|
en |
dc.title |
Návrh na zlepšení stávající marketingové komunikace v Café XY |
|
dc.title.alternative |
Improvement Proposal for Current Marketing Communication in Café XY |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubíčková, Miloslava |
|
dc.date.accepted |
2016-09-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main goal of this thesis is to propose improvement of current marketing communication in Café XY. Bachelor thesis is devided into theoretical and practical part. To achieve individual goals are described in theoretical part disciplines such as marketing, marketing mix, marketing communication, segmentation and SWOT analysis. Practical part includes theory applied to a specific company, Café XY. In the last part of thesis are proposed solutions which can be beneficial for company in the future. |
|
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
44692
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-08-19 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account