Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Karlík, Martin
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:24Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:24Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34398
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve městě Vyškov. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy související s krizovou situací, systémem krizového řízení, nouzovým přežitím obyvatelstva a analýzou rizik. V praktické části je provedena analýza možných krizových situací ve městě Vyškov a na jejímž základě jsou navrženy možné varianty stravování. |
|
dc.format |
67 s. (79 468 znaků) |
|
dc.format.extent |
2045702 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
krizové řízení
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
nouzové přežití
|
cs |
dc.subject |
varianty stravování
|
cs |
dc.subject |
Vyškov
|
cs |
dc.subject |
crisis situation
|
en |
dc.subject |
risk management
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
emergency survival
|
en |
dc.subject |
catering options
|
en |
dc.subject |
Vyškov
|
en |
dc.title |
Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově |
|
dc.title.alternative |
Risk Analysis Providing Meals in Case of an Emergency Situation in Vyskov |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomek, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2015-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor thesis focuses on the risk analysis to providing meals in the event of a crisis situation in Vyškov. This thesis is divided into theoretical and practical part. In the theore-tical part are defined the basic concepts related to the crisis situation, the risk management system, emergency survival of the population and risk analysis. In the practical part is carried out an analysis of potential crisis situations in Vyškov. On its basis are designed the catering options. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
40573
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2015-05-15 |
|
local.subject |
krizové situace
|
cs |
local.subject |
nouzové stravování
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
obyvatelstvo
|
cs |
local.subject |
Vyškov (Česko)
|
cs |
local.subject |
crisis situations
|
en |
local.subject |
emergency catering
|
en |
local.subject |
food
|
en |
local.subject |
eating
|
en |
local.subject |
population
|
en |
local.subject |
Vyškov (Czechia)
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account