Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Analýza rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve Vyškově |
Autor: |
Karlík, Martin
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu rizik zajištění stravování v případě vzniku krizové situace ve městě Vyškov. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy související s krizovou situací, systémem krizového řízení, nouzovým přežitím obyvatelstva a analýzou rizik. V praktické části je provedena analýza možných krizových situací ve městě Vyškov a na jejímž základě jsou navrženy možné varianty stravování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/34398
|
Datum:
|
2015-02-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
40573
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet