Projekt navržení marketingové komunikace pro restauraci ve Zlíně

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt navržení marketingové komunikace pro restauraci ve Zlíně

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tučková, Zuzana
dc.contributor.author Mašejová, Veronika
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:45:39Z
dc.date.available 2015-07-24T12:45:39Z
dc.date.issued 2015-02-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/33480
dc.description.abstract Předmětem této diplomové práce je navržení projektu marketingové komunikace pro novou restauraci ve Zlíně prostřednictvím teoretických poznatků nabytých v průběhu studia. V teoretické části jsou vysvětleny veškeré pojmy z oblasti gastronomie, marketingové komunikace a jejího plánování získané z dostupné literatury. Praktická část je věnována finanční analýze společnosti HP Tronic, analýze marketingového prostředí restaurace a vyhodnocení spotřebitelských preferencí získaných v rámci dotazníkového šetření. Projektová část, která je zároveň součástí té praktické, se zaměřuje na vytvoření projektu marketingové komunikace pro restauraci na jeden rok, přičemž součástí je i časová, nákladová a riziková analýza.
dc.format 105 s.
dc.format.extent 3669277
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject gastronomie cs
dc.subject marketingová komunikace cs
dc.subject marketingové prostředí cs
dc.subject analýza cs
dc.subject gastronomy en
dc.subject marketing communications en
dc.subject marketing environment en
dc.subject analysis en
dc.title Projekt navržení marketingové komunikace pro restauraci ve Zlíně
dc.title.alternative Project of Suggesting Marketing Communication for Restaurant in Zlín
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Vala, Michal
dc.date.accepted 2015-05-26
dc.description.abstract-translated Subject of this thesis is suggesting marketing communication project for a new restaurant in Zlín, using theoretical knowledge gained during studies. In theoretical part, all terms are explained, from gastronomy, marketing communication and it´s planning. Practical part is dedicated to financial analysis of the company HP Tronic, to analysis of marketing of restaurant environment and evaluating consumer preferences, gained during survey inquiry. Project part, which is also a practical component, focuses on creating marketing communication project for restaurant for one year duration, whereas parts are also: time, expenses and risk analyses.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Enterprise Economics - Tourism Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 39193
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2015-04-27


Files in this item

Files Size Format View
mašejová_2015_dp.pdf 3.499Mb PDF View/Open
mašejová_2015_vp.docx 24.25Kb Microsoft Word 2007 View/Open
mašejová_2015_op.pdf 565.8Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account