dc.contributor.advisor |
Staňková, Pavla
|
|
dc.contributor.author |
Čižmářová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T00:52:19Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T00:52:19Z |
|
dc.date.issued |
2007-08-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/3223
|
|
dc.description.abstract |
Pokud se chce firma v dnešní době prosadit na trhu, neobejde se bez plánování budoucnos-ti. Díky kvalitnímu marketingovému plánu může firma zlepšit svoje postavení na trhu, zlepšit komunikaci ve firmě, image firmy, zvýšit prodej služeb. Diplomová práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou zpracovávány teoretické poznatky marketingového plánování, tvorbě marketingového plánu a seznámení se s mar-ketingem hotelových služeb z dostupných literárních zdrojů. V praktické části je provedena analýza Hotelu Adamantino, a.s., identifikovány marketingové cíle hotelu a navržen způ-sob jejich dosažení, posouzeny náklady a uvedena možná rizika spojená s uvedením plánu do praxe. |
cs |
dc.format |
77 |
cs |
dc.format.extent |
1447719 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
marketing hotelových služeb
|
cs |
dc.subject |
Marketing Plan
|
en |
dc.subject |
Marketing of Hotel Services
|
en |
dc.title |
Marketingový plán pro Hotel Adamantino, a.s. |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing plan for Hotel Adamantino, Inc. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pilík, Michal |
|
dc.date.accepted |
2007-09-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
If any firm wants to make a break-through in the market it cannot manage without planning the future. Thanks to quality marketing plan a firm is able to improve its market position, inner firm communication, firm image and then to increase service selling. The thesis is divided into two parts. The theoretical part deals with teoretical knowledge of marketing planning, marketing plan formation and introducing the marketing of hotel services from available literary sources. The practical part describes an analysis of Hotel Adamantino, a.s. It identifies marketing intentions of the hotel, suggests a way of their accomlishing, qualifies total costs and lists probable risks connected with realizing the plan. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/174
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
6379
|
|
dc.date.assigned |
2007-07-10 |
|
utb.result.grade |
C |
|