Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Krmelová, Adéla
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:28:21Z
dc.date.available 2015-07-24T12:28:21Z
dc.date.issued 2015-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/31626
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky, technologii jejich výroby a na zvyšování jejich údržnosti. Jsou zde popsány vybrané přídatné látky, které se při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků používají.
dc.format 54 s. (86 899)
dc.format.extent 1555695
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject masná výroba cs
dc.subject tepelně opracované masné výrobky cs
dc.subject přídatné látky cs
dc.subject meat production en
dc.subject heat treated meat products en
dc.subject additives en
dc.title Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
dc.title.alternative Use of Additives in the Manufacture of Heat-Treated Meat Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Polášek, Zdeněk
dc.date.accepted 2015-06-12
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis is focused on heat-treated meat products, manufacturing technology and to increase their shelf-life. Also described here are selected additives in the manufactu-re of heat-treated meat products used.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 37976
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2015-05-07


Files in this item

Files Size Format View Description
krmelová_2015_dp.pdf 1.483Mb PDF View/Open None
krmelová_2015_op.pdf 619.9Kb PDF View/Open None
krmelová_2015_vp.pdf 622.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account