Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Krmelová, Adéla
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:28:21Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:28:21Z |
|
dc.date.issued |
2015-01-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/31626
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky, technologii jejich výroby a na zvyšování jejich údržnosti. Jsou zde popsány vybrané přídatné látky, které se při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků používají. |
|
dc.format |
54 s. (86 899) |
|
dc.format.extent |
1555695 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
masná výroba
|
cs |
dc.subject |
tepelně opracované masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
přídatné látky
|
cs |
dc.subject |
meat production
|
en |
dc.subject |
heat treated meat products
|
en |
dc.subject |
additives
|
en |
dc.title |
Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků |
|
dc.title.alternative |
Use of Additives in the Manufacture of Heat-Treated Meat Products |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Polášek, Zdeněk |
|
dc.date.accepted |
2015-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is focused on heat-treated meat products, manufacturing technology and to increase their shelf-life. Also described here are selected additives in the manufactu-re of heat-treated meat products used. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
37976
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2015-05-07 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account