Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků |
| Autor: |
Krmelová, Adéla
|
| Vedoucí: |
Gál, Robert
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky, technologii jejich výroby a na zvyšování jejich údržnosti. Jsou zde popsány vybrané přídatné látky, které se při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků používají. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31626
|
|
Datum:
|
2015-01-20 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
37976
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet