Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Hrabal, Miloš
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:16:24Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:16:24Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-21 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30094
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku. |
|
dc.format |
55 s. (8 315) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
kontaminace
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
kontrola
|
cs |
dc.subject |
rizika
|
cs |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
contamination
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
control
|
en |
dc.subject |
risks
|
en |
dc.title |
Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku |
|
dc.title.alternative |
Ensuring Food Safety by Preventing Risks in the Selected Food Production Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2014-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on the analysis of the food safety in thein manufacturing in the food plant Zora Olomouc. The theoretical part describes food safety, ensuring of food safety and HACCP systém. The plant Zora Olomouc of Nestlé Česko s.r.o. ´s company is introduced in the practical part. There is also written about security service production in terms of hygiene and comliance of hygiene principles. Technical point of view describes security and origins of potential risks of the product´s contamination. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technological Equipment |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
36415
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2014-05-09 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account