Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku |
Autor: |
Hrabal, Miloš
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/30094
|
Datum:
|
2014-02-21 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
36415
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet