dc.contributor.advisor |
Chramcov, Bronislav
|
|
dc.contributor.author |
Kubáň, Ondřej
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:16:05Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:16:05Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-07 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30059
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce řeší problematiku jednotného vizuálního stylu restauračních podniků. Zabývá se jeho vlivem na zákazníky, jak z designového tak marketingového hlediska. Praktická část je věnována vytvoření jednotlivých prvků vizuálního stylu. Podstatou řešení práce je analýza významu značky pro tržní podnik a její následná aplikace do podoby grafického stylu restaurace. Při návrhu grafických komponent je využito moderních informatických prostředků a metod. Výsledkem této práce jsou jednotlivé části vizuálního stylu, které vychází z předem definovaného, jednotného konceptu gastronomického zařízení. Mezi konkrétní prvky stylu patří logotyp, firemní tiskoviny, vizitky, propagační materiály, jednoduchá vizualizace budovy aj. Tyto vytvořené komponenty mají za následek ucelené vnímání image restauračního podniku. Způsob vyobrazení tváře podniku je důležitou asociační, marketingovou a prodejní složkou. |
|
dc.format |
74 s, (75 000 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Jednotný vizuální styl
|
cs |
dc.subject |
Corporate design
|
cs |
dc.subject |
Restaurace
|
cs |
dc.subject |
Corporate identity
|
cs |
dc.subject |
Corporate design
|
cs |
dc.subject |
Značka
|
cs |
dc.subject |
Brand
|
cs |
dc.subject |
Image organizace
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
cs |
dc.subject |
Layout
|
cs |
dc.subject |
Počítačová grafika
|
cs |
dc.subject |
United visual style
|
en |
dc.subject |
Corporate design
|
en |
dc.subject |
Restaurant
|
en |
dc.subject |
Corporate identity
|
en |
dc.subject |
Brand
|
en |
dc.subject |
Image of organization
|
en |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
Layout
|
en |
dc.subject |
Computer Graphic
|
en |
dc.title |
Vytvoření grafického designu nového restauračního zařízení |
|
dc.title.alternative |
The Graphical Design of a New Fictional Restaurant |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Navrátil, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2014-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The barchelor´s thesis solve issue with graphical design of restaurant. The thesis is concerned with influence of this visual style on customers from design and marketing position. The practical part is concentrate on creation particular visual element. The substance of solving is analysis of brand meaning for market company and application into graphical design of restaurant. During creation of visual element are applied modern informatics systems and methods. The results of this thesis are particular visual components, which throw out of united exactly defined concept of gastronomy organization. Among design components belong to logotype, corporate printed materials, business cards, advertising materials, simply visualization of building etc. These elements have to cause to complete perception image of restaurant. The presentation way is important association, marketing and sale constituent. |
|
dc.description.department |
Ústav počítačových a komunikačních systémů |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Informační technologie v administrativě |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Information technologies in administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Inženýrská informatika |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Engineering Informatics |
en |
dc.identifier.stag |
36374
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-26 |
|
local.subject |
design manuál
|
cs |
local.subject |
design manual
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |