Zvýšení konkurenceschopnosti hotelu Augustiniánský dům využitím nástrojů marketingového mixu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Gajdošíková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:07:18Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:07:18Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/29582
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá zvýšením konkurenceschopnosti hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích. Cílem je najít a vytvořit takové možnosti, které budou pro hotel užitečné a povedou ke zvýšení konkurenceschopnosti. Teoretická část se zabývá marketingovým mixem služeb, cestovním ruchem, hotelnictvím a konkurenceschopností. Praktická část se zaměřuje na popis hotelu, analýzu marketingového mixu, PEST a SWOT analýzu a srovnání hotelu s konkurencí. Provedené analýzy jsou výchozím bodem pro následná doporučení vedoucí ke zvýšení konkurenceschopnosti. |
|
dc.format |
95 s. (141 644 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
hotel
|
cs |
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
služba
|
cs |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
hotel
|
en |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
service
|
en |
dc.title |
Zvýšení konkurenceschopnosti hotelu Augustiniánský dům využitím nástrojů marketingového mixu |
|
dc.title.alternative |
Increasing Competitiveness of the Hotel Augustiniánský dům by Using Instruments of the Marketing Mix |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Borák, Petr |
|
dc.date.accepted |
2014-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the increasing competitiveness of the Augustinian house in Luhačovice. The aim is to find and create opportunities that will be useful for the hotel and will lead to the increase of competitiveness. The theoretical part deals with the marketing mix of services, tourism, hotel and competitiveness. The practical part focuses on the description, analysis of the marketing mix, PEST and SWOT analysis and comparison of the hotel with the competitors. The analyses are the starting point for the following recommendations leading to the increase of competitiveness. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
35707
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2014-05-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account