Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Dubjel, Ondřej
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T20:08:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T20:08:58Z |
|
dc.date.issued |
2009-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2952
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně či pomocí začlenění do celkového konceptu. |
cs |
dc.format |
48 s., 11s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
6591219 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Gastronomie
|
cs |
dc.subject |
moderní trend
|
cs |
dc.subject |
gastronomický koncept
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
modern trends
|
en |
dc.subject |
gastonomic koncept
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.title |
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování |
cs |
dc.title.alternative |
New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hajný, Petr |
|
dc.date.accepted |
2007-06-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
The work objective is a brief description of modern trends in gastronomy and their possible alternatives for real working not only from the culinarily point of view. The work is primarily meant to create basic conception about possibilities of utilization of modern technologies which lead to make production process easier, considerate of food processing thus new trends in technological arrangements which they give individually or with the aid of integration to general concept. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5227
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account