Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování |
Autor: |
Dubjel, Ondřej
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně či pomocí začlenění do celkového konceptu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2952
|
Datum:
|
2009-06-04 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5227
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet