Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tučková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Tomšů, Irena
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:57:19Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:57:19Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28339
|
|
dc.description.abstract |
Tématem diplomové práce je projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část je věnována problematice cestovního ruchu a kulinářského cestovního ruchu. V úvodu praktické části je krátce pohovořeno o projektech a institucích podporujících kulinářský cestovní ruch, následuje analýza kulinářských zájezdů nabízených na českém a rakouském trhu. Součástí praktické části je marketingový výzkum. Závěr diplomové práce je věnován návrhu projektu kulinářského zájezdu, jeho kalkulaci a propagaci. |
|
dc.format |
100 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
kulinářský cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
zájezd
|
cs |
dc.subject |
cestovní kancelář
|
cs |
dc.subject |
Tourism
|
en |
dc.subject |
Culinary Tourism
|
en |
dc.subject |
Tour
|
en |
dc.subject |
Travel Agency
|
en |
dc.subject |
Marketing Research
|
en |
dc.title |
Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch |
|
dc.title.alternative |
New Product Introduction Project in Culinary Tourism |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kohoutek, Zdenek |
|
dc.date.accepted |
2014-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of the Master thesis is new product introduction project in culinary tourism. The thesis is consits of the two parts. The theoretical part is devoted to tourism and culinary tourism. The projects and institutions supporting culinary tourism are briefly commented at the opening of the practical part, followed by analysis of culinary tours offered on the Czech and Austrian market. The practical part includes also the marketing research. The final section is devoted to the culinary tour project proposal , its calculation and promotion. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Enterprise Economics - Tourism Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
33933
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2014-05-02 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account