Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
Autor: Tomšů, Irena
Vedoucí: Tučková, Zuzana
Abstrakt: Tématem diplomové práce je projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část je věnována problematice cestovního ruchu a kulinářského cestovního ruchu. V úvodu praktické části je krátce pohovořeno o projektech a institucích podporujících kulinářský cestovní ruch, následuje analýza kulinářských zájezdů nabízených na českém a rakouském trhu. Součástí praktické části je marketingový výzkum. Závěr diplomové práce je věnován návrhu projektu kulinářského zájezdu, jeho kalkulaci a propagaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28339
Datum: 2014-02-22
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 33933


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tomšů_2014_dp.pdf 2.363Mb PDF Zobrazit/otevřít
tomšů_2014_vp.doc 130Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
tomšů_2014_op.pdf 41.07Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet