Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Mrázek, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Sýkorová, Eliška
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:55Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:55Z |
|
dc.date.issued |
2014-01-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28276
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce nejdříve mapuje situaci na trhu v oblasti sýrů všeho druhu a hodnotí sýry z teoretického hlediska. Poté v praktické části poukazuje na preference spotřebitelů a časté předsudky vůči kozímu sýru. Cílem bylo dokázat, že tyto předsudky jsou zbytečné a často způsobené pouhým nedostatkem informací nebo zkušeností u spotřebitele. Autorka zde hledá možnosti, jak tyto negativní postoje nebo neznalost napravit a více využít kozí sýr jakožto hodnotnou a chutnou potravinu. |
|
dc.format |
47 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kozí sýr
|
cs |
dc.subject |
konzument
|
cs |
dc.subject |
sýry
|
cs |
dc.subject |
senzorická analýza
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnota
|
cs |
dc.subject |
goat cheese
|
en |
dc.subject |
consumer
|
en |
dc.subject |
cheeses
|
en |
dc.subject |
sensoric analysis
|
en |
dc.subject |
nutrition value
|
en |
dc.title |
Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra |
|
dc.title.alternative |
Possibility of Increasing the Consumption of Goat Cheese |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tykvartová, Dagmar |
|
dc.date.accepted |
2014-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
In its first part, the thesis monitors the situation at the market within the area of cheeses of all kinds and evaluates the cheeses from the theoretical point of view. Afterwards, in the practical part, the thesis refers to preferences of consumers and frequent prejudices towards a goat cheese. The point of the thesis was to prove these prejudices are purposeless and frequently caused only thanks to the lack of information or experience the consumer has. The autor searches for the alternatives to correct these negative attitudes or unfamiliarity and utilize the goat cheese freely as a valuable and tasty foodstuff. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
33825
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2014-04-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account