Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra |
Autor: |
Sýkorová, Eliška
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Tato práce nejdříve mapuje situaci na trhu v oblasti sýrů všeho druhu a hodnotí sýry z teoretického hlediska. Poté v praktické části poukazuje na preference spotřebitelů a časté předsudky vůči kozímu sýru. Cílem bylo dokázat, že tyto předsudky jsou zbytečné a často způsobené pouhým nedostatkem informací nebo zkušeností u spotřebitele. Autorka zde hledá možnosti, jak tyto negativní postoje nebo neznalost napravit a více využít kozí sýr jakožto hodnotnou a chutnou potravinu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28276
|
Datum:
|
2014-01-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
33825
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet