Plán marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef na rok 2014
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vaněk, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Toiflová, Klára
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:23Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:23Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28180
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce je navržení plánu marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef se zaměřením na nové trendy komunikace. Projekt má za cíl zlepšit komunikaci pivovaru s potenciálními zákazníky i veřejností a tím zvýšit zájem o nabízené produkty. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vychází z odborné literatury a vymezuje základní pojmy, které uvádí do širších souvislostí. Praktická část byla rozdělena na analytickou a projektovou část. V první části je analyzován současný stav pivovaru pomocí PEST analýzy, analýzy konkurence, analýzy marketingové komunikace a SWOT analýzy. Projektová část na základě analýz navrhuje nové komunikační nástroje a k nim sestavuje plán marketingové komunikace na rok 2014. V závěru je projekt podroben nákladové, časové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
99 s. (144 430) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
komunikace
|
cs |
dc.subject |
internet
|
cs |
dc.subject |
Marketing Mix
|
en |
dc.subject |
Microbrewery
|
en |
dc.subject |
Communication
|
en |
dc.subject |
Internet
|
en |
dc.title |
Plán marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef na rok 2014 |
|
dc.title.alternative |
Marketing Communication Plan of Brewery Zlatý Josef for 2014 |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Veselá, Jitka |
|
dc.date.accepted |
2014-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the thesis is to design a marketing plan for communication of Zlatý Josef brewery focusing on new trends in communications. The project aims to improve the communication of potential customers and the public and thus the increase interest in the offered products. This work is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part is based on the scientific literature and defines the basic terms, which indicates a broader context. The practical part was divided into analytical and project part. The first part analyses the current state of the brewery with PEST analysis, competition analysis, marketing communications and SWOT analysis. Based on the analyses, the project part suggests new communication tools and their marketing communication plan drawn up for 2014. At the end the project is put through a cost, time and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing, Specialization: Design Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
33669
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-02 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account