dc.contributor.advisor |
Vaněk, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Staníková, Šárka
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:21Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:21Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28175
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem diplomové práce je vytvořit plán marketingového komunikačního mixu pro restaurační zařízení. Diplomová práce se skládá ze dvou částí. První, teoretická část, se zabývá poznatky z oblasti marketingu, marketingového mixu a marketingového mixu ve službách, marketingové komunikace i jejím novým trendům. Druhá, praktická část se zabývá představením restauračního zařízení, analýzou jejího současného stavu, PEST analýzou, analýzou oborového okolí, benchmarkingem a SWOT analýzou. Dále bude vytvořen projekt na základě shromážděných údajů se zaměřením na marketingový komunikační plán pro zvolený subjekt. Projekt byl následně podroben nákladové, časové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
117 s. (144 407 znaků). |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Event marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
reklama
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Event marketing
|
en |
dc.subject |
marketing communication
|
en |
dc.subject |
services marketing
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
advertising
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Plán marketingového komunikačního mixu pro restaurační zařízení pro rok 2014 |
|
dc.title.alternative |
Plan of Marketing Communication Mix for Restaurant for 2014 |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Končitíková, Gabriela |
|
dc.date.accepted |
2014-05-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of this diploma thesis is to create a plan of the marketing communication mix for the restaurant. The diploma thesis consists of two parts. First theoretical part deals with marketing knowledge, marketing mix, marketing mix in services, marketing communication and new trends. Second practical part deals with the restaurant introduction, analysis of current situation, PEST analysis, analysis of competition, benchmarking and SWOT analysis. Then will be created the project based on collected data focusing on marketing communication plan for the selected subject. The project was subjected to cost, time and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
33664
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-02 |
|