dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Petrželová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-15T14:31:57Z |
|
dc.date.accessioned |
2013-10-15T17:11:52Z |
|
dc.date.available |
2013-10-15T14:31:57Z |
|
dc.date.available |
2013-10-15T17:11:52Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
en |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/25472
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na fosforečnany a jejich následné využití v masných výrobcích, kde se záměrně přidávají. Práce se zabývá masnými výrobky ve spojitosti s fosforečnany, které jsou jejich nedílnou součástí. Hlavní část práce je zaměřena na vlastnosti, funkce a charakteristiku jednotlivých fosforečnanů. |
en |
dc.format |
57 |
en |
dc.format.extent |
1849069 bytes |
en |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
en |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso a masné výrobky
|
en |
dc.subject |
přídatné látky
|
en |
dc.subject |
fosforečnany
|
en |
dc.subject |
vlastnosti
|
en |
dc.subject |
fuknce a charakteristika
|
en |
dc.subject |
meat and meat products
|
en |
dc.subject |
additives
|
en |
dc.subject |
phosphates
|
en |
dc.subject |
properties
|
en |
dc.subject |
functions
|
en |
dc.subject |
and characteristics
|
en |
dc.title |
Využití fosforečnanů do masných výrobků |
en |
dc.title.alternative |
Using Phosphates for Meat Products |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
en |
dc.contributor.referee |
Polášek, Zdeněk |
|
dc.date.accepted |
2013-06-19 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor? s thesis is focused on phosphates and their subsequent use of the meat products, which are intentionally added. The thesis deals with meat products in connection with phosphates, which are an integral part of it. The main part of the work is focused on the properties, functions, and characteristics of various phosphates. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
en |
dc.description.result |
obhájeno |
en |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19584
|
en |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
en |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
en |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
en |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25827
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|