Využití fosforečnanů do masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití fosforečnanů do masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Petrželová, Monika
dc.date.accessioned 2013-10-15T14:31:57Z
dc.date.accessioned 2013-10-15T17:11:52Z
dc.date.available 2013-10-15T14:31:57Z
dc.date.available 2013-10-15T17:11:52Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB en
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/25472
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na fosforečnany a jejich následné využití v masných výrobcích, kde se záměrně přidávají. Práce se zabývá masnými výrobky ve spojitosti s fosforečnany, které jsou jejich nedílnou součástí. Hlavní část práce je zaměřena na vlastnosti, funkce a charakteristiku jednotlivých fosforečnanů. en
dc.format 57 en
dc.format.extent 1849069 bytes en
dc.format.mimetype application/pdf en
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso a masné výrobky en
dc.subject přídatné látky en
dc.subject fosforečnany en
dc.subject vlastnosti en
dc.subject fuknce a charakteristika en
dc.subject meat and meat products en
dc.subject additives en
dc.subject phosphates en
dc.subject properties en
dc.subject functions en
dc.subject and characteristics en
dc.title Využití fosforečnanů do masných výrobků en
dc.title.alternative Using Phosphates for Meat Products en
dc.type bakalářská práce en
dc.contributor.referee Polášek, Zdeněk
dc.date.accepted 2013-06-19
dc.description.abstract-translated Bachelor? s thesis is focused on phosphates and their subsequent use of the meat products, which are intentionally added. The thesis deals with meat products in connection with phosphates, which are an integral part of it. The main part of the work is focused on the properties, functions, and characteristics of various phosphates. en
dc.description.department Ústav technologie potravin en
dc.description.result obhájeno en
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 en
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 en
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická en
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. en
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin en
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25827
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
petrželová_2013_bp.pdf 1.763Mb PDF View/Open
petrželová_2013_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
petrželová_2013_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account