dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Vašková, Růžena
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-14T11:10:11Z |
|
dc.date.available |
2013-10-14T11:10:11Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/25442
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo zaměřit se na lipidy, převážně rostlinné oleje, jejich popis a vlastnosti, suroviny, ze kterých se získávají, výrobu tuků a olejů, a poté popsat jejich změny během tepelné úpravy a skladování. |
cs |
dc.format |
58 s. |
cs |
dc.format.extent |
1585020 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
lipidy
|
cs |
dc.subject |
rostlinné oleje
|
cs |
dc.subject |
smažení
|
cs |
dc.subject |
oxidace
|
cs |
dc.subject |
fats
|
en |
dc.subject |
vegetable oils
|
en |
dc.subject |
frying
|
en |
dc.subject |
oxidation
|
en |
dc.title |
Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování |
cs |
dc.title.alternative |
Changes in Compounds of Vegetable Oils During Deep Fat Frying and Storage |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kotůlek, Jakub |
|
dc.date.accepted |
2013-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was aimed to describe the lipids, mostly vegetable oils, its characteristics, properties, fat and oil production and to describe their changes in thermic modification and changes during storage. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19584
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30689
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-15 |
|