Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Vašková, Růžena
dc.date.accessioned 2013-10-14T11:10:11Z
dc.date.available 2013-10-14T11:10:11Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/25442
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo zaměřit se na lipidy, převážně rostlinné oleje, jejich popis a vlastnosti, suroviny, ze kterých se získávají, výrobu tuků a olejů, a poté popsat jejich změny během tepelné úpravy a skladování. cs
dc.format 58 s. cs
dc.format.extent 1585020 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject lipidy cs
dc.subject rostlinné oleje cs
dc.subject smažení cs
dc.subject oxidace cs
dc.subject fats en
dc.subject vegetable oils en
dc.subject frying en
dc.subject oxidation en
dc.title Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování cs
dc.title.alternative Changes in Compounds of Vegetable Oils During Deep Fat Frying and Storage en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kotůlek, Jakub
dc.date.accepted 2013-06-18
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was aimed to describe the lipids, mostly vegetable oils, its characteristics, properties, fat and oil production and to describe their changes in thermic modification and changes during storage. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30689
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-15


Files in this item

Files Size Format View
vašková_2013_bp.pdf 1.511Mb PDF View/Open
vašková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
vašková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account