Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování |
Autor: |
Vašková, Růžena
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce bylo zaměřit se na lipidy, převážně rostlinné oleje, jejich popis a vlastnosti, suroviny, ze kterých se získávají, výrobu tuků a olejů, a poté popsat jejich změny během tepelné úpravy a skladování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25442
|
Datum:
|
2013-01-16 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
30689
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet