dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Možnarová, Milena
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T20:36:33Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T20:36:33Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24490
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá postojem spotřebitele ke konzumaci vín v ČR. První část se věnuje obecně vínu, jeho historii, odrůdám a podmínkám pro pěstování vinné révy. Další část popisuje výrobu vína a zákon zabývající se vinohradnictvím a vinařstvím. Hlavní část práce představují průzkumy, které se zabývají právě konzumací vína, a můžeme z nich vyvodit preference obyvatel ČR. V neposlední řadě je v práci uveden marketing vinařů, který prodej vína a hlavně pro zviditelnění a upozornění jedním z nejdůležitějších. |
cs |
dc.format |
52 s. (přílohy - 1 s.) |
cs |
dc.format.extent |
2895760 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
historie
|
cs |
dc.subject |
zákon
|
cs |
dc.subject |
odrůdy
|
cs |
dc.subject |
výroba vína
|
cs |
dc.subject |
spotřeba vína
|
cs |
dc.subject |
marketing vinařů
|
cs |
dc.subject |
history
|
en |
dc.subject |
law
|
en |
dc.subject |
varieties
|
en |
dc.subject |
wine production
|
en |
dc.subject |
wine consumption
|
en |
dc.subject |
marketing winemarkers
|
en |
dc.title |
Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Consumer Attitude to Wine Consumption in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2013-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This Bachelor's work deals with consumer attitude to wine consumption in the Czech Republic. Wine in general, its history and varieties, conditions for cultivation of grapevine growing are treated in the first part. The next part describes wine production as well as the acts and laws concerning viticulture and winemaking. The main part of the work presents research surveys investigating the wine consumption and consequently indicating preferences of the population in the Czech Republic. Finally, the work introduces wine growers marketing system being essential for wine selling and a primary factor in wine promotion and its advertising purposes. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
29276
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-14 |
|