Analýza marketingového prostředí podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza marketingového prostředí podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Taraba, Pavel
dc.contributor.author Kolková, Yvona
dc.date.accessioned 2013-10-11T19:43:29Z
dc.date.available 2013-10-11T19:43:29Z
dc.date.issued 2013-02-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24449
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým prostředím podniku. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána charakteristika marketingového prostředí, včetně jednotlivých faktorů mikroprostředí a makroprostředí. Dále jsou zde po-psány metody, které jsou vhodné pro analýzu marketingového prostředí podniku. V praktické části je charakterizována společnost Pekařství Javor, zabývající se výrobou a prodejem pekárenských výrobků. K analýze marketingového prostředí je použita PEST analýza, Porterův model pěti sil a SWOT analýza. Na základě zjištěných poznatků jsou v závěru navržena doporučení na zdokonalení přístupu k marketingovému prostředí ve firmě Pekařství Javor. cs
dc.format 67 s. cs
dc.format.extent 1376616 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketingové prostředí cs
dc.subject makroprostředí cs
dc.subject mikroprostředí cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject Porterův model pěti sil cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject marketing background en
dc.subject macrobackround en
dc.subject microbackround en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject Porter model of 5 powers en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title Analýza marketingového prostředí podniku cs
dc.title.alternative Analysis of Marketing Environment in the Company en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bilíková, Jana
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated This bachelor project is dealing with marketing plant background and is dividing in theo-retical and practical part. Characteristic of marketing background including single factors of microbackround and macrobackround is described in the theoretical part. Further there are described methods which are suitable for analysis of plant marketing background. The Bakery Javor is defined in the practical part as the company dealing with production and sale of baking products. The PEST analysis, Porter model of 5 powers and SWOT analysis were used to the assessment of marketing background. On the basis of findings the rec-ommendations are proposed for improvement of access of marketing background in the company Bakery Javor in the conclusion. en
dc.description.department Ústav logistiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/106 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 31477
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-09
local.subject marketing cs
local.subject pekařství cs
local.subject marketing en
local.subject bakery en


Files in this item

Files Size Format View
kolková_2013_bp.pdf 1.312Mb PDF View/Open
kolková_2013_vp.pdf 110.6Kb PDF View/Open
kolková_2013_op.pdf 115.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account