Analýza marketingového prostředí podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Taraba, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kolková, Yvona
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T19:43:29Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T19:43:29Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24449
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým prostředím podniku. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána charakteristika marketingového prostředí, včetně jednotlivých faktorů mikroprostředí a makroprostředí. Dále jsou zde po-psány metody, které jsou vhodné pro analýzu marketingového prostředí podniku. V praktické části je charakterizována společnost Pekařství Javor, zabývající se výrobou a prodejem pekárenských výrobků. K analýze marketingového prostředí je použita PEST analýza, Porterův model pěti sil a SWOT analýza. Na základě zjištěných poznatků jsou v závěru navržena doporučení na zdokonalení přístupu k marketingovému prostředí ve firmě Pekařství Javor. |
cs |
dc.format |
67 s. |
cs |
dc.format.extent |
1376616 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketingové prostředí
|
cs |
dc.subject |
makroprostředí
|
cs |
dc.subject |
mikroprostředí
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterův model pěti sil
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
marketing background
|
en |
dc.subject |
macrobackround
|
en |
dc.subject |
microbackround
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
Porter model of 5 powers
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Analýza marketingového prostředí podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of Marketing Environment in the Company |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bilíková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor project is dealing with marketing plant background and is dividing in theo-retical and practical part. Characteristic of marketing background including single factors of microbackround and macrobackround is described in the theoretical part. Further there are described methods which are suitable for analysis of plant marketing background. The Bakery Javor is defined in the practical part as the company dealing with production and sale of baking products. The PEST analysis, Porter model of 5 powers and SWOT analysis were used to the assessment of marketing background. On the basis of findings the rec-ommendations are proposed for improvement of access of marketing background in the company Bakery Javor in the conclusion. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
31477
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-09 |
|
local.subject |
marketing
|
cs |
local.subject |
pekařství
|
cs |
local.subject |
marketing
|
en |
local.subject |
bakery
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account