dc.contributor.advisor |
Moravec, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Janoušková, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T10:31:03Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T10:31:03Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24133
|
|
dc.description.abstract |
Moje bakalářská práce popisuje v první části bakteriální původce onemocnění, konkrétněji se zaměřuji na bakterii Listeria monocytogenes, která je jedním z hlavních indikátorových mikroorganismů. V dalších částech jsem se zaměřila na nálezy LM v potravinářských provozech olomouckého kraje a zmínila systém HACCP. V poslední části jsem věnovala pozornost studiím zabývajících se problematikou této bakterie. |
cs |
dc.format |
53 s. |
cs |
dc.format.extent |
1463612 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Listeria monocytogenes
|
cs |
dc.subject |
bakterie
|
cs |
dc.subject |
potravinářské provozy
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
Listeria monocytogenes
|
en |
dc.subject |
bacterium
|
en |
dc.subject |
food processing plants
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Problematika Listeria monocytogenes v potravinářských provozech Olomouckého kraje |
cs |
dc.title.alternative |
The Issue of Listeria Monocytogenes in Food Plants of the Olomouc Region |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Ondrušková, Jarmila |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the first part of my bachelor's thesis I describe a bacterial causative agent, I specifically concentrate on the bacterium Listeria monocytogenes, which is one of major indicator microorganisms. In the next sections I focused on findings of LM in food processing plants in Olomouc region and I mentioned HACCP system. In the last part I paid my attention to studies dealing with this bacteria. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25754
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2013-05-16 |
|