Problematika Listeria monocytogenes v potravinářských provozech Olomouckého kraje
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Problematika Listeria monocytogenes v potravinářských provozech Olomouckého kraje |
Autor: |
Janoušková, Veronika
|
Vedoucí: |
Moravec, Pavel
|
Abstrakt:
|
Moje bakalářská práce popisuje v první části bakteriální původce onemocnění, konkrétněji se zaměřuji na bakterii Listeria monocytogenes, která je jedním z hlavních indikátorových mikroorganismů. V dalších částech jsem se zaměřila na nálezy LM v potravinářských provozech olomouckého kraje a zmínila systém HACCP. V poslední části jsem věnovala pozornost studiím zabývajících se problematikou této bakterie. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24133
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25754
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet