dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Danielová, Dagmar
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-10T19:57:57Z |
|
dc.date.available |
2013-10-10T19:57:57Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-22 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23688
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce má za úkol zhodnotit možnost zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace a penzionu ČERNÝ OREL v Kroměříži. V teoretické části je popisována oblast cestovního ruchu, wellness a nástroje marketingového mixu služeb. Praktická část je zaměřena na popis marketingových služeb Pivovaru, restaurace a penzionu ČERNÝ OREL, analýzu kon-kurence a analýzu konkurence se zaměřením na wellness služby. Analytická část dále po-suzuje žádanost hotelů s wellness zázemím metodou dotazníkového šetření a řízeného roz-hovoru. Projektová část vychází z praktické (analytické) části, na základě níž je stanoveno řešení vedoucí ke zvýšení obsazenosti hotelu. |
cs |
dc.format |
126 s. |
cs |
dc.format.extent |
3965938 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cestovní ruch
|
cs |
dc.subject |
wellness
|
cs |
dc.subject |
obsazenost hotelu
|
cs |
dc.subject |
tourism
|
en |
dc.subject |
wellness
|
en |
dc.subject |
hotel occupancy
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur |
cs |
dc.title.alternative |
The Project Increased Occupancy Pivovar, restaurace a penzion ČERNÝ OREL in Kroměříž Introduction of Spa Treatments |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Klimecký, Robert |
|
dc.date.accepted |
2013-05-28 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Master thesis valorizes possibities of increasing of availability in brewery, restaurant and pension ČERNÝ OREL in Kromeriz. In Theoretical part is described area of tourism, wellness and tools of marketing mix of service. Analytical part is focus on describing of marketing services of brewery, restaurant, hotel and pension ČERNÝ OREL, analysis of competition and analysis of competion with concetrating on wellness service. Analytical part assesses desirability of hotels with wellness facilities by method of questionnaire sur-vey and guided interview. The project part comes out from analytical part, because on their bases is build up results leading to increasing of hotel's desirability |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
29669
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2013-05-02 |
|