Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur |
Autor: |
Danielová, Dagmar
|
Vedoucí: |
Kozák, Vratislav
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce má za úkol zhodnotit možnost zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace a penzionu ČERNÝ OREL v Kroměříži. V teoretické části je popisována oblast cestovního ruchu, wellness a nástroje marketingového mixu služeb. Praktická část je zaměřena na popis marketingových služeb Pivovaru, restaurace a penzionu ČERNÝ OREL, analýzu kon-kurence a analýzu konkurence se zaměřením na wellness služby. Analytická část dále po-suzuje žádanost hotelů s wellness zázemím metodou dotazníkového šetření a řízeného roz-hovoru. Projektová část vychází z praktické (analytické) části, na základě níž je stanoveno řešení vedoucí ke zvýšení obsazenosti hotelu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23688
|
Datum:
|
2013-02-22 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
Studijní obor:
|
Management a marketing |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
29669
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet