Základní chemická analýza Miličky habešské

DSpace Repository

Language: English čeština 

Základní chemická analýza Miličky habešské

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Kovářová, Jana
dc.date.accessioned 2013-10-10T17:50:16Z
dc.date.available 2013-10-10T17:50:16Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23593
dc.description.abstract Teoretická část diplomové práce charakterizuje Miličku habešskou jako jednu z alternativních obilovin. Práce definuje chemické složení obilovin se zaměřením na miličku, její původ a botanickou charakteristikou. Praktická část je věnována analýze miličky samotné a jejím příměsím s pšeničnou moukou. V experimentální části byly stanoveny následující ukazatele: vlhkost, obsah popela, kyselost mouky, bílkoviny, škrob a hrubá vláknina. cs
dc.format 61 s. cs
dc.format.extent 8086464 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cereálie cs
dc.subject Eragrostis tef cs
dc.subject cereal en
dc.subject Eragrostis tef en
dc.title Základní chemická analýza Miličky habešské cs
dc.title.alternative Basic Chemical Analysis of Eragrostis tef en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bubelová, Zuzana
dc.date.accepted 2013-05-28
dc.description.abstract-translated The theoretical part of the thesis describes Eragrostis tef as one of the alternative cereal. The thesis defines the chemical composition of cereal with a focus on tef, its origin and botanical characteristics. The practical part is devoted to the analysis of the Tef and its admixture with wheat flour. In the experimental part were determined following indicators: moisture, content of ash, acidity flour, protein, starch and crude fiber en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 29261
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2013-05-14


Files in this item

Files Size Format View
kovářová_2013_dp.pdf 7.711Mb PDF View/Open
kovářová_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
kovářová_2013_op.doc 101.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account