Základní chemická analýza Miličky habešské
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Základní chemická analýza Miličky habešské |
Autor: |
Kovářová, Jana
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Teoretická část diplomové práce charakterizuje Miličku habešskou jako jednu z alternativních obilovin. Práce definuje chemické složení obilovin se zaměřením na miličku, její původ a botanickou charakteristikou. Praktická část je věnována analýze miličky samotné a jejím příměsím s pšeničnou moukou. V experimentální části byly stanoveny následující ukazatele: vlhkost, obsah popela, kyselost mouky, bílkoviny, škrob a hrubá vláknina. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23593
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
29261
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet