dc.contributor.advisor |
Forman, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Snopek, Lukáš
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T20:48:23Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T20:48:23Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23468
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce definuje maso, druhy mas a masné výrobky, které jsou využívány ve službách společného stravování. V práci jsou také charakterizovány stroje a zařízení, rozdělení jednotlivých částí kuchyně, jednotlivé postupy při přípravě a úpravě masa. Jsou zde také vymezena rizika, která mohou ohrožovat strávníka a navrženy postupy pro jejich omezování. Byl navržen systém HACCP pro modelovou školní jídelnu. |
cs |
dc.format |
70 s. (101 720 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2469002 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
masné produkty
|
cs |
dc.subject |
technologické postupy
|
cs |
dc.subject |
společné stravování
|
cs |
dc.subject |
rizika
|
cs |
dc.subject |
systém HACCP
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.subject |
technology processes
|
en |
dc.subject |
public alimentation
|
en |
dc.subject |
risks
|
en |
dc.subject |
system HACCP
|
en |
dc.title |
Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování |
cs |
dc.title.alternative |
Processing of Meat and Meat Products in Public Alimentation |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis defines meat, kinds of meat and meat products, which are used in public alimentation. In this thesis are also characterized machines and devices, division of particular parts of the kitchen, individual steps of preparation and processing of meat. There are also mentioned defined risks, which could endanger the consumer, and projected proceedings for their reducing. System HACCP was created for a model school canteen. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25737
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|