Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování
Autor: Snopek, Lukáš
Vedoucí: Forman, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce definuje maso, druhy mas a masné výrobky, které jsou využívány ve službách společného stravování. V práci jsou také charakterizovány stroje a zařízení, rozdělení jednotlivých částí kuchyně, jednotlivé postupy při přípravě a úpravě masa. Jsou zde také vymezena rizika, která mohou ohrožovat strávníka a navrženy postupy pro jejich omezování. Byl navržen systém HACCP pro modelovou školní jídelnu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23468
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25737


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
snopek_2012_bp.pdf 2.354Mb PDF Zobrazit/otevřít
snopek_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
snopek_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet