Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Matějíčková, Radmila
|
|
dc.contributor.author |
Foltýnová, Zdeňka
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T14:50:50Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T14:50:50Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23230
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je kvalitativní stanovení kyseliny cyklopiazonové v sýrech s plísní na povrchu. Stanovení bude provedeno bezprostředně po zakoupení a na konci doby trvanlivosti vzorků. Ke stanovení využiji tenkovrstvé kapalinové chromatografie. |
cs |
dc.format |
53 s. (45 066 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
3116775 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mykotoxiny
|
cs |
dc.subject |
kyselina cyklopiazonová
|
cs |
dc.subject |
chromatografie
|
cs |
dc.subject |
sýry s bílou plísní
|
cs |
dc.subject |
extrakce
|
cs |
dc.subject |
mycotoxins
|
en |
dc.subject |
cyclopiazonic acid
|
en |
dc.subject |
chromatography
|
en |
dc.subject |
cheese with white surface mould
|
en |
dc.subject |
extraction
|
en |
dc.title |
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu. |
cs |
dc.title.alternative |
Mycotoxins in Food and Determination of Cyclopiazonic Acid Production in Cheeses with White Surface Mould. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lovasová, Jaroslava |
|
dc.date.accepted |
2012-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of my bachelor thesis is to carry out qualitative determination of cyclopiazonic acid in cheeses with white surface mould. The determinativ will done immediately after the purchase of the cheeses and at the end of their best before dates by thin-layer liquid chromatography. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25527
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account