Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu. |
Autor: |
Foltýnová, Zdeňka
|
Vedoucí: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je kvalitativní stanovení kyseliny cyklopiazonové v sýrech s plísní na povrchu. Stanovení bude provedeno bezprostředně po zakoupení a na konci doby trvanlivosti vzorků. Ke stanovení využiji tenkovrstvé kapalinové chromatografie. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23230
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25527
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet