Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Víttková, Veronika
dc.date.accessioned 2013-10-09T04:37:59Z
dc.date.available 2013-10-09T04:37:59Z
dc.date.issued 2012-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22932
dc.description.abstract Bakalářská práce byla zaměřena na stanovení bílkovin a tuku v červené pšenici. Mimo to byl stanoven také obsah vlhkosti, popelovin a hmotnosti tisíce zrn. Tato práce obsahuje také charakteristiku červené pšenice, její stavbu a chemické složení. cs
dc.format 49 cs
dc.format.extent 1960531 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Červená pšenice cs
dc.subject Vlhkost cs
dc.subject Popel cs
dc.subject Bílkoviny cs
dc.subject Red wheat en
dc.subject Moisture en
dc.subject Ash en
dc.subject Protein en
dc.title Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici cs
dc.title.alternative The Determination of Proteins and Lipids in Red Wheat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2012-06-18
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis was focused on the determination of protein and fat in red wheat. Another objective was to determine the dry matter content, moisture, ash content and weight of thousand grains. This work also includes the characteristic red wheat, its chemical compo-sition and nutrition benefit in human body. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19584 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25836
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-11


Files in this item

Files Size Format View
víttková_2012_bp.pdf 1.869Mb PDF View/Open
víttková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
víttková_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account