Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici
Autor: Víttková, Veronika
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce byla zaměřena na stanovení bílkovin a tuku v červené pšenici. Mimo to byl stanoven také obsah vlhkosti, popelovin a hmotnosti tisíce zrn. Tato práce obsahuje také charakteristiku červené pšenice, její stavbu a chemické složení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22932
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25836


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
víttková_2012_bp.pdf 1.869Mb PDF Zobrazit/otevřít
víttková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
víttková_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet