Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici |
Autor: |
Víttková, Veronika
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce byla zaměřena na stanovení bílkovin a tuku v červené pšenici. Mimo to byl stanoven také obsah vlhkosti, popelovin a hmotnosti tisíce zrn. Tato práce obsahuje také charakteristiku červené pšenice, její stavbu a chemické složení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22932
|
Datum:
|
2012-02-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25836
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet