Chemická rizika při přípravě pokrmů
Show full item record
No preview available
Title:
|
Chemická rizika při přípravě pokrmů |
Author: |
Kavečková, Jana
|
Advisor: |
Severová, Marta
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku vzniku škodlivých až toxických látek v potravinách při jejich tepelném zpracování, zejména během kuchyňských úprav. Snahou bylo rovněž charakterizovat principy vzniku toxinů, procesy a reakce, díky kterým se tyto látky v potravinách tvoří, některé nejdůležitější a nejběžnější skupiny toxinů a způsoby kontroly jejich množství v potravinách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22842
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
Grade for thesis and defense:
|
A
25482
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account