Chemická rizika při přípravě pokrmů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Chemická rizika při přípravě pokrmů

Show full item record

No preview available
Title: Chemická rizika při přípravě pokrmů
Author: Kavečková, Jana
Advisor: Severová, Marta
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku vzniku škodlivých až toxických látek v potravinách při jejich tepelném zpracování, zejména během kuchyňských úprav. Snahou bylo rovněž charakterizovat principy vzniku toxinů, procesy a reakce, díky kterým se tyto látky v potravinách tvoří, některé nejdůležitější a nejběžnější skupiny toxinů a způsoby kontroly jejich množství v potravinách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22842
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: A 25482


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kavečková_2012_bp.pdf 1.386Mb PDF View/Open
kavečková_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
kavečková_2012_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account