Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Kotůlek, Jakub
dc.date.accessioned 2013-10-08T22:11:39Z
dc.date.available 2013-10-08T22:11:39Z
dc.date.issued 2012-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22686
dc.description.abstract Cílem této diplomové práce je stanovení kvality fritovacích olejů. V teoretické části tato práce popisuje obecný pohled na tuky a oleje, kvalitu fritovacích olejů a změny probíhající během tepelné úpravy potravin. V praktické části se diplomová práce zabývá analýzou fri-tovacích olejů ve vybraných provozovnách Olomouckého kraje. Analýza je stanovena na základě polárních sloučenin v oleji (TPM). cs
dc.format 74 s. cs
dc.format.extent 2224766 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Tuky cs
dc.subject oleje cs
dc.subject smažení - fritování cs
dc.subject TPM cs
dc.subject teplota měření cs
dc.subject Fats en
dc.subject Oils en
dc.subject Frying - deep Frying en
dc.subject TPM en
dc.subject measurement of temperature en
dc.title Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích cs
dc.title.alternative Assessment of Frying Oils Quality in Selected Restaurants en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2012-06-06
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is an assessment of frying oils quality. The theoretical part of this work describes a general view of the fats and oils, frying oils and quality changes occurring during heat treatment of foods. In the practical part of thesis deals with the analysis frying selected oils in the premises of the Olomouc region. The analysis is based on the value of Total Polar Materials (TPM). en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19585 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25293
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-02


Files in this item

Files Size Format View
kotůlek_2012_dp.pdf 2.121Mb PDF View/Open
kotůlek_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
kotůlek_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account