dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Kotůlek, Jakub
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T22:11:39Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T22:11:39Z |
|
dc.date.issued |
2012-02-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22686
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této diplomové práce je stanovení kvality fritovacích olejů. V teoretické části tato práce popisuje obecný pohled na tuky a oleje, kvalitu fritovacích olejů a změny probíhající během tepelné úpravy potravin. V praktické části se diplomová práce zabývá analýzou fri-tovacích olejů ve vybraných provozovnách Olomouckého kraje. Analýza je stanovena na základě polárních sloučenin v oleji (TPM). |
cs |
dc.format |
74 s. |
cs |
dc.format.extent |
2224766 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Tuky
|
cs |
dc.subject |
oleje
|
cs |
dc.subject |
smažení - fritování
|
cs |
dc.subject |
TPM
|
cs |
dc.subject |
teplota měření
|
cs |
dc.subject |
Fats
|
en |
dc.subject |
Oils
|
en |
dc.subject |
Frying - deep Frying
|
en |
dc.subject |
TPM
|
en |
dc.subject |
measurement of temperature
|
en |
dc.title |
Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích |
cs |
dc.title.alternative |
Assessment of Frying Oils Quality in Selected Restaurants |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2012-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is an assessment of frying oils quality. The theoretical part of this work describes a general view of the fats and oils, frying oils and quality changes occurring during heat treatment of foods. In the practical part of thesis deals with the analysis frying selected oils in the premises of the Olomouc region. The analysis is based on the value of Total Polar Materials (TPM). |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19585
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25293
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-02 |
|