Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
Autor: Kotůlek, Jakub
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem této diplomové práce je stanovení kvality fritovacích olejů. V teoretické části tato práce popisuje obecný pohled na tuky a oleje, kvalitu fritovacích olejů a změny probíhající během tepelné úpravy potravin. V praktické části se diplomová práce zabývá analýzou fri-tovacích olejů ve vybraných provozovnách Olomouckého kraje. Analýza je stanovena na základě polárních sloučenin v oleji (TPM).
URI: http://hdl.handle.net/10563/22686
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25293


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kotůlek_2012_dp.pdf 2.121Mb PDF Zobrazit/otevřít
kotůlek_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kotůlek_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet