dc.contributor.advisor |
Rumíšková, Marie
|
|
dc.contributor.author |
Martykánová, Miroslava
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T14:13:25Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T14:13:25Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22483
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce popisuje rozdělení, spotřebu a význam zeleniny ve výživě člověka. Dále popisuje zdravotní nebezpečí při výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. Rovněž charakterizuje výrobu vybraných druhů výrobků a faktory ovlivňující zpracování zeleniny. |
cs |
dc.format |
58 s. (66 907 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1941493 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
standardy bezpečnosti potravin
|
cs |
dc.subject |
konzervace
|
cs |
dc.subject |
sterilovaná zelenina
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
standards of food safety
|
en |
dc.subject |
preservation
|
en |
dc.subject |
preserved vegetables
|
en |
dc.title |
Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování |
cs |
dc.title.alternative |
Preservation of Selected Kinds of Vegetables and Factors Affecting its Processing |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Brachtl, Václav |
|
dc.date.accepted |
2012-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis describes the distribution, consumption and the importance of vegetables in human nutrition. It describes the health hazards associated with food production and food safety systems. It also describes the production of selected kinds of products and factors affecting the processing of vegetables. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25666
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|