Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
Autor: Martykánová, Miroslava
Vedoucí: Rumíšková, Marie
Abstrakt: Bakalářská práce popisuje rozdělení, spotřebu a význam zeleniny ve výživě člověka. Dále popisuje zdravotní nebezpečí při výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. Rovněž charakterizuje výrobu vybraných druhů výrobků a faktory ovlivňující zpracování zeleniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22483
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25666


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
martykánová_2012_bp.pdf 1.851Mb PDF Zobrazit/otevřít
martykánová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
martykánová_2012_op.doc 227Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet