Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Konzervace vybraných druhů zeleniny a faktory ovlivňující jejich zpracování |
Autor: |
Martykánová, Miroslava
|
Vedoucí: |
Rumíšková, Marie
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce popisuje rozdělení, spotřebu a význam zeleniny ve výživě člověka. Dále popisuje zdravotní nebezpečí při výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. Rovněž charakterizuje výrobu vybraných druhů výrobků a faktory ovlivňující zpracování zeleniny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22483
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25666
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet