Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

Show simple item record

dc.contributor.advisor Forman, Václav
dc.contributor.author Panák, Jozef
dc.date.accessioned 2013-10-08T14:00:31Z
dc.date.available 2013-10-08T14:00:31Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22477
dc.description.abstract Bakalářská práce hodnotí znalosti absolventů středních gastronomických a hotelových škol pro výkon studované profese. Míra znalostí byla hodnocena na základě dotazníku, který byl zaslán do hotelů a restauračních zařízení. Dále jsou v práci uvedeny školní osnovy pro cílové obory. Práce se dále věnuje kategorizaci a klasifikaci hotelových a restauračních zařízení a službám, které jsou v těchto zařízeních poskytovány. cs
dc.format 66 s. (12384 znaků) cs
dc.format.extent 1756540 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Hotely cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject gastronomické školství cs
dc.subject klasifikace cs
dc.subject služby cs
dc.subject Hotels en
dc.subject restaurants en
dc.subject gastronomy en
dc.subject gastronomical schoolos en
dc.subject classification en
dc.subject services en
dc.title Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací cs
dc.title.alternative Analysis of Cooperation Situation of Gastronomical Schools, Hotels and Restaurants. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2012-09-04
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis evaluates knowledge of gastronomical and hotel school school-leavers for work in studied branch. Rate of knowledge was evaluated on basis of questionnaire, which was sent to the hotels and restaurants. Next content of work is school outline for targeted branches too. Work is even engaged in categorization and classification of hotels and res-taurants and services provided in this facilities. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25766
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-08-13


Files in this item

Files Size Format View
panák_2012_bp.pdf 1.675Mb PDF View/Open
panák_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
panák_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account