dc.contributor.advisor |
Forman, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Panák, Jozef
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T14:00:31Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T14:00:31Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22477
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce hodnotí znalosti absolventů středních gastronomických a hotelových škol pro výkon studované profese. Míra znalostí byla hodnocena na základě dotazníku, který byl zaslán do hotelů a restauračních zařízení. Dále jsou v práci uvedeny školní osnovy pro cílové obory. Práce se dále věnuje kategorizaci a klasifikaci hotelových a restauračních zařízení a službám, které jsou v těchto zařízeních poskytovány. |
cs |
dc.format |
66 s. (12384 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1756540 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Hotely
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
gastronomické školství
|
cs |
dc.subject |
klasifikace
|
cs |
dc.subject |
služby
|
cs |
dc.subject |
Hotels
|
en |
dc.subject |
restaurants
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
gastronomical schoolos
|
en |
dc.subject |
classification
|
en |
dc.subject |
services
|
en |
dc.title |
Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací |
cs |
dc.title.alternative |
Analysis of Cooperation Situation of Gastronomical Schools, Hotels and Restaurants. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2012-09-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis evaluates knowledge of gastronomical and hotel school school-leavers for work in studied branch. Rate of knowledge was evaluated on basis of questionnaire, which was sent to the hotels and restaurants. Next content of work is school outline for targeted branches too. Work is even engaged in categorization and classification of hotels and res-taurants and services provided in this facilities. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25766
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-08-13 |
|