Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací
Autor: Panák, Jozef
Vedoucí: Forman, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce hodnotí znalosti absolventů středních gastronomických a hotelových škol pro výkon studované profese. Míra znalostí byla hodnocena na základě dotazníku, který byl zaslán do hotelů a restauračních zařízení. Dále jsou v práci uvedeny školní osnovy pro cílové obory. Práce se dále věnuje kategorizaci a klasifikaci hotelových a restauračních zařízení a službám, které jsou v těchto zařízeních poskytovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22477
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25766


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
panák_2012_bp.pdf 1.675Mb PDF Zobrazit/otevřít
panák_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
panák_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet