Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brachtl, Václav
dc.contributor.author Štulířová, Eva
dc.date.accessioned 2013-10-07T20:24:24Z
dc.date.available 2013-10-07T20:24:24Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22051
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na cereálie, výrobu mouky a faktory ovlivňující jakost. V úvodu je popsánvýznam cereálie z pohledu nutričního, chemického složení i jednotlivé druhy cereálií. V další části jsem se zabývala samotnou výrobou mouky z pšenice, hlavními technologickými postupy a definovala vybrané faktory, ketré ovlivňují jakost mouky. cs
dc.format 70 (78949) cs
dc.format.extent 1306467 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cereálie cs
dc.subject obilí cs
dc.subject mouka cs
dc.subject pšenice cs
dc.subject cereal en
dc.subject grain en
dc.subject flour en
dc.subject wheat en
dc.title Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky cs
dc.title.alternative Production of Flour and Factory Affecting the Quality. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sukovitá, Marcela
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated The thesis is focused on the production of cereals, flour and factors affecting its quality. The introduction describes the importance of cereals in itermsof nutrition, chemical composition and differnt kinds of cereals. In the part I dealt with the actual production of wheat flour, the main technological processes defined and selected factors that influence the quality of flour. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25798
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
štulířová_2012_bp.pdf 1.245Mb PDF View/Open
štulířová_2012_vp.doc 228Kb Microsoft Word View/Open
štulířová_2012_op.doc 91Kb Microsoft Word View/Open
štulířová_2012_bp-redacted.pdf 1.170Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account