dc.contributor.advisor |
Brachtl, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Štulířová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-07T20:24:24Z |
|
dc.date.available |
2013-10-07T20:24:24Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22051
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na cereálie, výrobu mouky a faktory ovlivňující jakost. V úvodu je popsánvýznam cereálie z pohledu nutričního, chemického složení i jednotlivé druhy cereálií. V další části jsem se zabývala samotnou výrobou mouky z pšenice, hlavními technologickými postupy a definovala vybrané faktory, ketré ovlivňují jakost mouky. |
cs |
dc.format |
70 (78949) |
cs |
dc.format.extent |
1306467 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cereálie
|
cs |
dc.subject |
obilí
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
pšenice
|
cs |
dc.subject |
cereal
|
en |
dc.subject |
grain
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
wheat
|
en |
dc.title |
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky |
cs |
dc.title.alternative |
Production of Flour and Factory Affecting the Quality. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Sukovitá, Marcela |
|
dc.date.accepted |
2012-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis is focused on the production of cereals, flour and factors affecting its quality. The introduction describes the importance of cereals in itermsof nutrition, chemical composition and differnt kinds of cereals. In the part I dealt with the actual production of wheat flour, the main technological processes defined and selected factors that influence the quality of flour. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25798
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|