Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství

Show simple item record

dc.contributor.advisor Holko, Ivan
dc.contributor.author Slováková, Michaela
dc.date.accessioned 2013-10-07T20:06:47Z
dc.date.available 2013-10-07T20:06:47Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22034
dc.description.abstract V rámci této bakalářské práce byly prostudovány bakterie rodu Lactobacillus spp. Byla provedena rešerše, která shrnuje základní poznatky o těchto bakteriích, jejich využítí v potravinářské výrobě a také jejich vlivu na zdraví a vývoj člověka. cs
dc.format 34 s. cs
dc.format.extent 432450 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject laktobacily cs
dc.subject mikroorganismy cs
dc.subject fermentace cs
dc.subject bakterie mléčného kvašení cs
dc.subject lactobacilli en
dc.subject microorganisms en
dc.subject fermentation en
dc.subject lactic acid bacteria en
dc.title Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství cs
dc.title.alternative The Importance and Use of Bacteria of the Genus Lactobacillus spp. in Food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Doležalová, Magda
dc.date.accepted 2012-06-13
dc.description.abstract-translated As part of this work were studied bacteria of the genus Lactobacillus spp. Research was conducted, which summarizes the basic knowledge of these bacteria, their use in food production and their impact on health and human development. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25505
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
slováková_2012_bp.pdf 422.3Kb PDF View/Open
slováková_2012_vp.doc 91Kb Microsoft Word View/Open
slováková_2012_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account