Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Význam a využití rodu Lactobacillus spp. v potravinářství |
Autor: |
Slováková, Michaela
|
Vedoucí: |
Holko, Ivan
|
Abstrakt:
|
V rámci této bakalářské práce byly prostudovány bakterie rodu Lactobacillus spp. Byla provedena rešerše, která shrnuje základní poznatky o těchto bakteriích, jejich využítí v potravinářské výrobě a také jejich vlivu na zdraví a vývoj člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22034
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25505
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet