Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Diplomové práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Diplomové práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 121-140 of 455
Next Page
Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR
Skowronková, Nela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Rucká, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
Vašíčková, Milada
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
Vinklárková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie
Swaczynová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
Šmigurová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
Škubníková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
Bábková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
Vítková, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
Kováčová, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
Číhalová, Wendy
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem
Plánková, Debora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv homogenizačního procesu a přídavku fycocoloidů na reologické vlastnosti mléčných nápojů
Cmajdálková, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
Družbík, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Stanovení disociačních konstant pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie
Jarošová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
Škrabalová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
Kavanová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
Sucháčková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
Mrlíková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Příprava potravinářských želatin z netradiční kolagenní suroviny
Miklášová, Terezie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Previous Page
Now showing items 121-140 of 455
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login