Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Diplomové práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Diplomové práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 101-120 of 455
Next Page
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
Borek, Šimon
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti
Hebláková, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Měření tokových křivek sypkých potravin
Šimáková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
Sigmundová, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Texturní charakteristiky sójových bílkovin
Masič, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
Krejsová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Charakterizace granulometrie sypkých potravin
Bartončíková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
Holečková, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
Mráziková, Diana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
Kuncová, Sabina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
Žák, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití diabetické diety v uzavřeném systému stravování Vězeňské služby České republiky
Tesař, Václav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných faktorů na mikrobiologii mléka
Bena, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
Daňková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
Zbrožková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Nápoje fermentované symbiotickými kulturami
Richter, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin
Zaymlová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu
Ficeriová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel
Sanitrák, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
Hamáček, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Previous Page
Now showing items 101-120 of 455
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login